Skulle ønske man kunne ta opp drømmer!! Eller kanskje ikke..

Det hadde vært så bra!! Jeg mener, hvem ville vel ikke likt å se sine egne drømmer dagen derpå? Eller senere i livet for den saks skyld? Jeg drømmer mye sprøtt. Sånn typ LSD-sprøtt til tider. Vet ikke om jeg tør å liste opp alt.. Hmm.. Jo, jeg kan gjøre det, for det er jo bare drømmer, og jeg kan liksom ikke noe for at jeg drømmer sprøere enn knekkebrød. Husker jo ikke alle detaljer alltid, men kan prøve å plukke ut noen freakshows.

Her er det mye å lese, så feel free til å velge ut det som ser minst kjedelig ut, og dropp resten :p Kan vel ikke forvente at folk skal lese en halv roman her heller, hehe.. Jeg bare skriver og skriver vettu!

Hva?
Skrudd sex
Når?
6-7 år siden

Jeg drømte at jeg hadde sex. Vill sex faktisk. Begge var skikkelige keene, og alt funka liksom dritbra. Det var bare én liten detalj som gjorde denne drømmen litt spesiell.. Jeg var gutten. Jeppda, et riktig mannfolk. Peisa på som om det gjalt liv og helse. Dama? Ei bælfeit pudding med rødt hår, briller, kviser -> med andre ord: full pakke.

Hva?
Mer skrudd sex
Når?
5-6 år siden

Jeg hadde mange hete drømmer som ung pike i mine beste tenår, og dette var en av de mer interessante. Det var en fantasiverden, med masse magisk skog og det hele. Også var det et sånt mausoleum midt i skogen. Også gikk jeg inn der, og der var det masse menn og damer, og alle likna litt på de gamle bildene av Venus. I allefall, alle disse halvt eventyr-halvt normale menneskene (og eh, jeg) hadde en kjempeorgie. Flott med slike virile og heeeelt normale drømmer, ikke sant?

Hva?
Fly, fly og flyyyy!
Når?
Varierende, fra 3-7 år siden

Flydrømmer er win. Hvordan drømmer du når du har en flydrøm? Mine er ofte forskjellige, men endel som gjentar seg er at jeg alltid flyr av meg selv, og jeg liker å fly høyt!! Gjerne fly sykt langt opp i lufta for så å stupe ned. Litt Harry Potter style (på jakt etter gullsnoppen). Faktisk så drømte jeg at jeg var på Galtvort engang også, og fløy rundt med folka der. Ellers har jeg flydd mye rundt omkring, og har også reddet verden sammen med Ola Morstad (noen av dere vet hvem det er) mens vi fløy rundt med hver vår del av en magisk amulett. Over en svær gyllen by. Trallalladrops inc?

Hva?
Twilight møter Dawn of the Dead møter hotdog
Når?
Forrige uke

Jeg er jo Twilight-fan, og det har hendt opptil flere ganger at jeg har ligget i sengen før jeg skal sove, og iherdig prøvd å mane frem en drøm om disse deilige Cullen-folka. Tenker litt sånn "please la meg drømme at jeg er dama til Edward" (jada, jeg blir aldri for gammel for sånt fjortistull..), men hver gang slår det feil. Jeg våkner som regel opp av at jeg har drømt om isbjørner og gamle damer, og handlevogner på avveie.
MEN.. Så skjedde det noe! Min første Twilight-drøm kom til meg forrige uke! Og jeg hadde ikke engang tenkt på Twilight på lenge. Du tenkte kanskje bare at jeg drømte om sex med Edward, og vi levde i sus og dus, men der tok du jammen meg feil! Det var nemlig slik at det var endel vanlige folk, og noen vampyrer. Alt virket ok helt til vi plutselig måtte gjemme oss bak sofaer og bord fordi vi ble invadert av megaslemme NOMNOM BRAINS zombier. Ikke en bra ting. Jeg ville ikke bli spist, så jeg gjemte meg. Cullen-folka skulle liksom fikse detta her da, og Emmet var helt sjef på å drepe zombier. Mens tror du ikke Edward bare satt i en sofa da, og ikke gjorde en dritt. Så går jeg bort til han, og til og med i den fuckings drømmen sier jeg til meg selv. Jeg er jo ikke sammen med Edward, for det er det Bella som er, men jeg håper jeg kan drømme og late som om vi er sammen. Jah, bra drøm liksom. Får ikke lov til noe hanky panky i drømmeland lengre, tydeligvis!

Men nå må du høre her. Drømmen toppet seg nemlig på slutten. Jeg ser ut av et vindu som vender ut mot trappa og inngangen. Der ser jeg en hund som er i ferd med å bli spist. Jeg ser en annen vei et lite øyeblikk, men når jeg snur meg tilbake blir han ikke spist likevel. Det sitter i steden nå en svær orangutang foran hunden (hunden ble forøvrig grillet på gelenderet, som viste seg å være et elektrisk gjerde..), og plutselig er det en mann inni apen. Kostyme, ikke sant! Makes no sense. Og bikkja blei grilla. Triste saker. Aner ikke hva som skjedde med zombiene, jeg bare våkna.

Hva?
Mareritt, ble nesten drept av en snakkende katt
Når?
Husker ikke heeelt, par år siden kanskje

Ok, den her er wack. Jeg funderte litt rundt min mentale helse etter den drømmen her. Lurte på om jeg hadde mista fatningen helt. Blitt loco. Pudding i huet? Du vil snart skjønne hvorfor.
Det starter som en rolig dag hjemme hos mamma og pappa på Hadeland. Det er bare meg i huset, de andre er på jobb/skole. Huset er stort, og vi har en katt.
Jeg roper på pus, men han kommer ikke. I steden dukker det opp en svart katt som jeg aldri har sett før. Evil eyes, ganske creepy. Jeg vil ikke slippe den inn, for den hører jo ikke hjemme der, men den liksom bare trenger seg på. Husker ikke så godt hva som så skjer, men før jeg vet ordet av det prøver den svarte lodotten å drepe meg. Helt seriøst, mannevond som bare rakkern!! Jeg blir litt satt ut, og tenker at hallo, en katt kan jo ikke drepe meg? Den er liten, jeg er stor. En kamp på liv og død starter! Den ekle katten hopper på meg, sikter på ansiktet. Prøver å klore ut øynene mine mens den freser og herjer. Jeg blir sint og kaster jævelskapen i veggen. Det hjelper ikke. Den har jaggu meg mer enn ni liv. Hendelsforløpet er slik: katt hopper på meg, jeg kaster katt i vegg/gulv. Rinse and repeat. Til blir jeg skikkelig megasur og vrir om nakken på den dritten, og tenker at nå får det pokker meg være nok.

Det var ikke nok, og det var ikke lurt. Pus ble veeeeeldig sur. Likte ikke å få vridd om nakken. Den hoppet opp på kjøkkenbenken og stirrer på meg, også begynner den å SNAKKE. Oh yes, den snakker. Og den sa ikke noe pent, for å si det sånn. Med en ekkel exorcisten-stemme freser den at JEG SKAL DREPE DEG, UANSETT HVA SOM SKJER SKAL DU DØ. Jeg blir redd. Ekkel katt er ekkel. Slem pus :(
Hva skal jeg gjøre nå? Jo, jeg fyller opp oppvaskkummen med vann, for jeg skal drukne udyret! Jeg tar tak i katta og slenger den ned i kummen, mens jeg passer på å holde hodet nede. Den er så sterk, og jeg har skikkelig dødsangst. Så kommer Eirik hjem, den ene broren min. Han spør hva som skjer, og jeg svarer at katten snakker og at den prøver å drepe meg, så jeg må drepe den før den gjør kål på stakkars meg. Ber lillebror om hjelp, og han kommer til unnsetning. Mens jeg holder katten ber jeg han legge en stor skjærefjøl over kummen, så vi bare kan holde den på plass som et lokk. Tenkte det var enklere enn å holde katten nede. Men plutselig syns lillebror at han har hjulpet til nok, så han bare gidder ikke mer. Takk skal du ha liksom. La meg være igjen med killercat. Heldigvis våknet jeg, og hvis jeg noensinne drømmer om den syke katta igjen, så ringer jeg Dr. Zimmerknaben! Det er han psykologen i Pondus for de som lurte. Han som spiser masse trallala-drops.

I gamle dager var jeg skikkelig viril, mens nå har jeg bare "kjedelige" drømmer uten så mye som en klem eller kyss på kinnet. Hva skjedde med de "gode" gamle dagene da? Det lurer jeg også på! Men på en annen side, kanskje det er like greit. Trenger ikke våkne å føle at jeg akkurat har spilt inn en pornofilm, ellers takk!

I natt hadde jeg en veldig koselig drøm. Det var Marianne og jeg og en fyr jeg veit hvem er, men hvis navn skal forbli unevnt. Han er kjekk, såpass kan jeg si. Og jeg var sååå forelska i han for noen år siden. I drømmen sover alle på samme rom. Han sover i en seng. På gulvet ved siden av senga sover Marianne, og vedsiden av henne igjen sover jeg. Så skal vi legge oss, også sier jeg et eller annet med at man ikke alltid kan få det man ønsker seg (hint til at jeg ikke fikk han kjekke), også ba han en rar bønn som tilsa at han var keen. Også hvisker Marianne "oooooh han er keen". Også sov vi. Zzzz. Dagen etter våkner vi, og de to forlater rommet. Men så kommer han inn igjen og bare "jeg var keen helt fra første gang jeg traff deg". Haha, ja der kan man se, det er håp for alle. Han dro til med et skikkelig tungekyss, men var ikke særlig flink. So much for det liksom :p

2 comments

incoming

10.feb.2010 kl.22:50

Åååhhh.. <3

jeg elska det innlegget her ass!!!! :D :D :Dhahahahah!!!

masse lættis!!! og siste drømmen likte jeg selvfølgelig spesielt godt! <3

Dreams may come true <3 ;) ;) hihihihi!

Maria

12.feb.2010 kl.07:25

incoming: WHIIIIIIII! :D <3

Comment on this awesome post

Maria

Maria

23, Oslo

Living in Oslo, and happy with that. Mostly blog about what happens in my life, which is for sure not one million different fashion outfits and beauty advices. You like reading about other stuff, then welcome :)

Norske blogger

Categories

Archive

hits