Whaaat, et blogginnlegg??

Blei så sykt lei av den bloggen her, hadde liksom ikke en dritt å skrive om da vettu. Ikke at jeg har så fryktelig mye å skrive om nå heller men, hehe.. Jeg bare lurte på om noen der oppe skulle sende en bra fyr i min retning? Ja, for NÅ er jeg lei av å være singel. Kan lukte peppermø-stemplet lang vei, skrekk og gru! Kan man lure seg selv til å tro at man er litt småkeen på noen bare fordi man savner å være det?? :p Vel, neppe.. Men ja. Litt lei av at det eneste jeg har å finne på er å dra ut og drekka med folk, eller sitte inne å spille WoW. Eller jobbe. Sånn går nu dagan..

Det er gøy å dra ut altså, men.. Blir jo 24 i år. Vil reise, treffe nye mennesker, bli en av dem som henger rundt i Oslo, drikker litt kaffe, tar en utepils, sitter i parken. Nei, nå MÅ jeg bli kjent med litt flere folk altså :) Trallallaa.. Nå må jeg stikke på jobb, gamlingene (og kaffepausene) venter! :D

One comment

incoming

14.apr.2010 kl.00:13

Hihi!!! ;) EMOPARTY!!! :D yeah yeah!!!!!!

Comment on this awesome post

Maria

Maria

23, Oslo

Living in Oslo, and happy with that. Mostly blog about what happens in my life, which is for sure not one million different fashion outfits and beauty advices. You like reading about other stuff, then welcome :)

Norske blogger

Categories

Archive

hits