Å drite seg ut..

Å drite seg ut på fest kommer i mange varianter. Jeg har prøvd de fleste, føles det i allefall som. Denne gangen endte jeg opp med å bli helt emo og dra ut sippefjeset over en fyr som overhodet ikke er verdt det. Flott. Særlig flott siden det er med folk fra jobben som jeg egentlig ikke kjenner sååå godt. Jeg blir gal av å være singel. Jeg ser potensielle menn overalt, og de er fail alle som en. Enten er de bare ute etter en ting, ellers er de bare ute etter en ting. Godt oppsummert. Finnes det i det hele tatt NOEN som helst på min alder som er single og good looking, og ikke gay? Ser dårlig ut!

Så hva skal man gjøre da? Ligge litt rundt uten bekymringer mens man venter på at den rette banker på døra? Eller skal man nekte seg intimitet bare fordi man er singel. Hva er ok og hva er cheap? Jaja, akkurat det driter jeg i, for så lenge jeg ikke er på en ny en støtt og stadig kan det være det samme.

Skulle kanskje fått meg en hobby. Altså, en annen hobby enn World of Warcraft, that is. Funker ikke så bra å møte noen der. Eller altså, jeg kjenner flere det har funket for, men jeg har jo uflaks som vanlig. Jeg meldte meg på sukker.no, men det føltes så utrolig kleint. Uff, må slette profil tror jeg. Ble liksom så seriøst og følte at jeg bare ropte "jeg trenger kjæreste" og det ble litt for desperat. Også har jeg date-angst. Å skulle tilbringe tid med en fremmed, bare dere to, over en middag og en drink eller noe anna ræl. Grøss og gru!!! Også hjelper det jo ikke at jeg er temmelig sær når det kommer til gutter heller. Skal endel til før jeg finner noen interessante, og når jeg gjør det er det gjerne sånne halvrare folk i tillegg!

Om man skulle bli tatt med storm da? Møtt en fyr som helt klart var den mest interessante du hadde møtt de siste 5 årene? Og vedkommende ikke er interessert i deg, kun interessert i å leve singellivet, aka pule rundt, hva gjør man da? Jo da sipper man litt på fest og skriver et blogginnlegg mens man spiser frokost dagen derpå. Hipp hurra for ræva timing. Jeg gir opp.

One comment

naknehistorier

21.jul.2010 kl.22:43

Dra på fest med litt perifere venner så møter du masse hyggelige folk, uten at de er totalt fremmede. Da får du gleden av å møte nye mennesker uten den litt kleine følelsen av sjekking på byen.

Comment on this awesome post

Maria

Maria

23, Oslo

Living in Oslo, and happy with that. Mostly blog about what happens in my life, which is for sure not one million different fashion outfits and beauty advices. You like reading about other stuff, then welcome :)

Norske blogger

Categories

Archive

hits