Snart friiii!!!

Man skulle ikke tro det betydde så mye, men i morgen og fredag har jeg fri! Ja, det er vanlig å ha fri et par dager i uka, tenker du, og det er det jo.. Men her i kommunen hvor jeg jobber så er det  LUKSUS å få to dager PÅ RAD! Ganske latterlig dumt at det ikke er en selvfølge å prøve og få til det på papiret, men jaja. I allefall bytta jeg med ei anna denne uka, så i steden for to spredte, ubrukelige en-dagers hver, så fikk vi to på rad. Ja, for en dag er faktisk helt ubrukelig! Man får ikke hvilt ut noe særlig, og man vil ikke bruke denne ENE slappe-av dagen på å vaske ned leiligheten for da er man mer sliten igjen til man skal på jobb dagen etter. Håper dette bedrer seg. Skal jo jobbe fast annenhver helg fremover, så da håper jeg i allefall at de andre helgene blir helt fri!

Håper lønna er verdt jeg, jeg lever på kreditt, har ikke råd til å betale regningene mine og er generelt blakk.. Feiende flott skal jeg si dere! Og likevel klarer jeg ikke noe så enkelt som å smøre niste, og spise denne på jobb. Det er sånn ca. like vanskelig som å gå på en åtte timers fjelltur. Vel, jeg får spise opp frokosten og komme meg på jobb.

2 comments

incoming

11.aug.2010 kl.08:23

Åh...! :D Så du har fri i morgen...?

DET HAR JEG OGSÅ!!! :D

Jeg skal møte Hege en kjapp tur, for jeg har ikke sett hun på 2 måneder.

Men ellers har jeg lite å gjøre altså! :) Hihi!!!

Så si ifra hvis du vil ha noen å slække med.

Maria

11.aug.2010 kl.16:13

incoming: Yes, jeg har fri ja ^^ Har ingen store planer så langt. Skulle vaske og rydde, men tror jeg får gjøre det i dag i steden, siden Eirik og en kompis spurte om de kunne kræsje på sofaen :p Sååeh, det er muligheter!!

Comment on this awesome post

Maria

Maria

23, Oslo

Living in Oslo, and happy with that. Mostly blog about what happens in my life, which is for sure not one million different fashion outfits and beauty advices. You like reading about other stuff, then welcome :)

Norske blogger

Categories

Archive

hits